Om Mark & Christoffer

To sangstemmer - to guitarer

Den sønderjyske duo Mark & Christoffer blev dannet i Sønderborg i 1999 og har gennem årene underholdt til stort set alle typer arrangementer. 
Uanset om scenen er Riddersalen i Koldinghus, DGI landsstævne, Augustenborg Slotspark, en sportshal, et teater eller et lille forsamlingshus, er opskriften den samme: to sangstemmer, to westernguitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk.

Inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, Lennon/McCartney og James Taylor har Mark & Christoffer fundet deres egen stil og har de senere år haft stor succes med deres egne julekoncerter, hvor duoens fortolkninger af kendte julesange krydres med sønderjyske anekdoter.

CHRISTOFFER BRODERSEN

(f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You.

I det sønderjyske har Christoffer især gjort sig bemærket som solist ved En Søndag På Als samt ved talrige koncerter i Alsion.

I perioden 2007-2013 var Christoffer medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i Europa, Asien og USA.

Er i dag freelance sanger og skuespiller, bosiddende i København.

MARK DIXON

(f.1980), er opvokset i Hørup og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year".

Mark har sunget store solistpartier i bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar.

Mark er en flittig brugt solist til shows og koncerter i hele Danmark, og kan derudover også opleves i Duoen "Mark Dixon & Thomas Albrechtsen" og i showorkesteret "Festmaskinen"