Om Mark & Christoffer

Siden duoens dannelse i Sønderborg i 1999, har Mark & Christoffer holdt fast i den samme opskrift: to sangstemmer, to guitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk.

Mark Dixon & Christoffer Brodersen har for længst fundet melodien og er beviset på, at to musikere med håndværket i orden kan få magi til at opstå, når stemmer mødes.  

Igennem 25 år har de udviklet deres særlige lyd, så den afspejler deres musikalske ophav i den danske og internationale sangskat.

Begge er de født og opvokset i Sønderjylland, og de bruger stolt det sønderjyske sprog i deres koncerter, hvilket tilføjer en autentisk og jordnær følelese til deres optrædener.

CHRISTOFFER BRODERSEN

(f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You.

I det sønderjyske har Christoffer især gjort sig bemærket som solist ved En Søndag På Als samt ved talrige koncerter i Alsion.

I perioden 2007-2013 var Christoffer medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i Europa, Asien og USA.

Er i dag freelance sanger og skuespiller, bosiddende i København.

MARK DIXON

(f.1980), er opvokset i Hørup og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year".

Mark har sunget store solistpartier i bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar.

Mark er en flittig brugt solist til shows og koncerter i hele Danmark, og kan derudover også opleves i Duoen "Mark Dixon & Thomas Albrechtsen" og i showorkesteret "Festmaskinen"