Koncerter og indslag

Søger du efter en kalenderoversigt over offentlige arrangementer så se her

Nedenstående koncerter kan bookes af spillesteder, musikforeninger etc. eller som kirkekoncert.

Koncerterne er typisk af 2x45min eller 1x70min varighed - Eller som koncertindslag på 30-45min

 

Forespørg via info@markogchristoffer.dk

DEN DANSKE SANG

Anne Linnet, Steffen Brandt, Kim Larsen, Sebastian, John Mogensen… Vort musikalske arvesølv er rigt og mangfoldigt, og listen over danske sangere med noget på hjerte er lang som Gudenåen.

Mark & Christoffer tager i denne koncert livtag med nogle af dansk musiks største profiler i nyere tid. Men duoen tager også et spadestik ned i den danske muld med sange fra højskolesangbogen, folkeviser og danske filmperler. En tur ned ad nostalgiens allé.

AMERICAN SONGBOOK

Koncerten tager os på en musikalsk rundtur i staterne: fra Frank Sinatras croonerbarer i New York, gennem John Denvers’ Blueridge Mountains til countrymusikkens højborg Nashville, videre til Elvis’ hjemstavn i Memphis, et sving ned forbi New Orleans og en afstikker til Californiens strande.

Med hovedvægten lagt på den amerikanske folk & roots genre er koncerten en hyldest til de store musikalske koryfæer, som gennem årtier har lagret sig i den amerikanske folkesjæl og skrevet sig ind i historiebøgerne.

JULEKONCERTEN

Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier, når Mark & Christoffer turnerer landet rundt i december. Med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits sørger duoen for, at publikum går hjem med et kæmpe smil på læberne og julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Således er koncerten altid ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.